Valikko

Veneet

Kuljetamme teitä erikoisvarustelluilla Buster Pro series XL veneillä. Käytössämme on kolme venettä, joista kaikki on varusteltu heittokalastusveneiksi. Moottoreina luotamme Yamaha perämoottoreihin. Kaksi veneistämme on varustettu 100hv moottorilla ja yhtä venettä tuuppaa 115hv moottori. Veneissä on panostettu Lowrancen elektroniikkaan, mikä on nykyään erittäin suuressa roolissa kalastuksessa. Heittokalastusveneissä on Motorguiden keulamoottorit gps toiminnolla, jotka helpottavat kalastusta ja antavat uusia mahdollisuuksia esim. vertikaalijigauksessa.

Pro Kalastus + Buster

Vaatetus

Reissuillemme voitte varata valintanne mukaan lämpöiset 2-osaiset kelluntapuvut tai gore-tex kuoripuvut käyttöönne. Jalkineina toimivat lämpöiset ja tukevat gore-tex jalkineet. Lisäksi laadukkaat ja luotettavat Ursuitin paukkuliivit takaavat kalastusmukavuuden ja turvallisuuden. Tärkeää on että kalastusnautinto ei kaadu siihen että varustus on väärä.

Huom! Ainoastaan paukkuliivit kuuluvat opaspalvelun hintaan, muut tilattavissa erikseen.

Vaatetus

Jigikalastusvälineet

Jigikalastuksessa välineet ovat suuressa roolissa jotta saisimme joka hetkestä mahdollisimman nautinnollisen. Avokeloina käytämme Shimanon keloja kaikissa heittojigausmuodoissa, pystyjigauksessa käytössämme ovat Abun matalaprofiiliset hyrräkelat. Vapapuolella meiltä löytyy joka tilanteeseen Yoshinon omasta mallistosta varmasti toimiva ja nautinnollinen vapa kalastaa. Jigipäistä ja jigeistä löytyy käyttöönne erittäin laaja valikoima ja pääsette testaamaan jatkuvasti tulevia uutuuksia.

Meille on tärkeää että saatte kalastaa laadukkailla ja juuri valitsemaanne jigaustyyliin suunnitelluilla välineillä.

Vertikaalivälineet

Jigivälineet