Valikko

Pilkkitapahtuma Pomarkun Isojärvi 11-15.3.2019

       

 

Pilkkiretki Pomarkun Isojärvellä suunnattu yli 10hlö porukoille.  

(ei mahdollisuutta ilmoittautua yksitellen)

 

Pilkkiminen on mukava tapa rentoutua ja nauttia hienoista talvikeleistä. Olemme suunnitelleet teille stressivapaan päivän Suomen parhaimmistoon kuuluvalla kuhavedellä. Oppaat huolehtivat kaikista tarpeistanne jäällä, sekä viihtyisässä Vähä-kolkan miljöössä. Oppaamme opastavat teille pilkkimistekniikoita, kalankäsittelytaitoja sekä auttavat kalapaikkojen löytymisessä. Pilkkiminen sopii hyvin isoillekin ryhmille. Tilamme soveltuvat hyvin lähes 40 henkilölle, joten varmasti kaikki mahtuu mukaan.

Pomarkun Isojärvi tarjoaa pilkkijälle oivat puitteet kuhan pilkintään. Isojärvi tunnetaan Suomen yhtenä parhaista kuhavesistöistä. Kuhan pilkkiminen Pomarkun Isojärvellä tapahtuu oppaiden johdolla, pilkkiminen suoritetaan pystypilkillä, tasapainolla ja jigillä. Pilkkimisen mielenkiintoa lisäämässä on luotain. Opas opastaa luotaimen käyttöä sekä sen tulkintaa ja kuinka kuha saadaan iskemään vieheeseen. Luotainta käytettäessä näemme mitä avannossa oikeasti tapahtuu. Olemme varanneet 15 hlö täydellisen pilkkisetin, joka sisältää luotaimen, pilkkijakkaran, pilkkivavat ja erillaisia pilkkejä, lisäksi porukalla on käytössä useita porakone, moottori ja normaali kairoja.
Pomarkun Isojärvellä kokoonnumme Satakunnan metsäinsinöörien tarjoamaan Vähä-kolkan mökkiin. Mökki sijaitsee aivan kuumimpien kuhaspottien läheisyydessä, näin liikkumiseen jäällä ei kulu turhia aikoja vaan pääsemme suoraan tositoimiin. ( https://www.metsatalousinsinoorit.fi/vaha-kolkan-mokki/ )
Vähä-kolkan mökissä tarjoamme teille aamiaiset, lounaat, päivälliset sekä iltapalat. Mökillä on myös saunomismahdollisuus, käytössänne on savusauna sekä puusauna. Kalastusretken päätyttyä käsittelemme kalat teille kotiin viemisiksi
Kalastusopastuksesta vastaavat kalastusoppaat Kalle Paavola sekä Markus Leppäniemi. Kalle huolehtii siitä, että tekniikkanne pilkkimiseen on kunnossa. Kalle lukeutuu kalastuksen saralla legendoihin, siitä kertovat lukuisat kalastuskilpailuissa hankitut mitalit. Kirkkaimpana varmasti pilkinnän SM-mestaruus 2013. Kalle on pitkänlinjan kalastusopas, joka huolehtii asiakkaiden tarpeista. Markus valmistui kalastusoppaaksi v.2015 Paraisten kalaoppilaitoksesta. Pomarkun Isojärvi on hänen ominta ympäristöään. Isojärvellä Markus toteuttaa pilkkimisen lisäksi myös Jigikalastus retkiä. Markus toimii opastyönsä lisäksi pelastajana Satakunnan Pelastuslaitoksella, hänellä turvallisuus kulkee mukana myös kalastusretkillä.
Pilkkiretkelle varustautuminen on tärkeää. Hyväkin pilkkiretki voi kaatua kylmyyteen. Retkelle on hyvä varata mukaan: lämmin kerrasto, haalarit, pipo, hansikkaat sekä lämpösaappaat. Jos pilkkihaalarit vielä hankkimatta ne voidaan myös vuokrata kauttamme. Mikäli kylmä pääsee pukeutumisesta huolimatta yllättämään, ei hätää. Lämmin Vähä-kolkan mökkimme on aivan kalastuspaikkojen vieressä.


Esimerkki ohjelma (ohjelma saadaan räätälöityä juuri teidän tarpeiden mukaan)
Ajankohta vk.11 (muutkin ajat onnistuu sopimuksen mukaan)


09.00 Saapuminen tukikohtaan, jossa nautimme aamupalan ja käymme päivän kulun läpi.
10.00 varusteiden vaihto ja siirtyminen jäälle (kuhan ja ahvenenpilkintä)
12.00 Lounas nautitaan tukikohdassa
13.00 Pilkintä jatkuu
16.00 Saapuminen rantaan, jossa mahdollinen kalojen käsittely.
16.30 Päivällinen, jonka aikana mahdollinen palkintojen jako
17-22.00
Vapaata illanviettoa sauna lämmin klo 17.00alkaen
19.00 Iltapala katettuna

 

Kysy juuri sinulle sopivasta tyky-päivästä tarjous pilkinnän merkeissä!!!

Lisätiedot ja varaukset

Kalle Paavola/Pro Kalastus Oy
kalle@prokalastus.fi
0405201913

 

 


Tuote lisätty ostoskoriin