Valikko

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot JÄLLEENMYYJILLE
Voimassa 1.3.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Pro Kalastus Oy (Y-tunnus 2165561-2). Pro Kalastus on kalastukseen erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike, joka myy tuotteitaan jälleenmyyjille Suomeen ja muualle EU-alueelle sekä Venäjälle. Tuotteiden hinnat näkyvät ilman arvonlisäveroa (alv-0%). Mikäli tilaus on Suomeen, tilauksen lopussa näkyy arvonlisäverollinen hinta (alv-24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.prokalastus.fi. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on pakollista asiakkaan rekisteröitymisvaiheessa.
Välittömästi tilauksen jälkeen tilatut tuotteet sekä niiden yhteishinta ilmoitetaan sähköpostitse asiakkaalle (tilausvahvistus). Mikäli tässä vaiheessa asiakas huomaa tilanneessa esimerkiksi väärää tuotetta, häntä pyydetään olemaan välittömästi yhteydessä Pro Kalastus Oy:n (gsm: +358458443550).
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Sivuillamme olevan ''Tilaushistoria'' -toiminnon avulla asiakas voi tarkastella aiempia tilauksiaan.

Laskutus

Tilauksen käsittelyn jälkeen lähetämme asiakkaalle sähköpostitse/verkkolaskutuksena laskun, josta näet mm.:
tilaamasi tuotteet, niiden määrän ja hinnat
pankkitilitietomme
viitenumeron
laskun loppusumman (toimituskuluineen)

Maksutavat

Yritysasiakkaille lasku (ennakkomaksu)
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen käsittelyn jälkeen yritysasiakkaalle sähköpostilla/verkkolaskuna toimitetulla laskulla.
Käsittelemme tilauksen varaston aukioloaikaan kun tilaus on tehty (normaalisti 24h sisällä tilauksesta).
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Toimitusaika

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä (poislukien arkipyhät). Tuotetta mitä löytyy varastosta, pankkiyhteyksistä riippuen toimitukseen kuluu normaalisti 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti. Olemme asiakkaisiin aina nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia huomattavasti pidempään.

Pro Kalastus Oy ei vastaa siitä mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Pro Kalastus Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Pro Kalastus Oy verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti-, käsittely- ja pakkauskulut. Toimitusvahvistuksessa, lähetteessä sekä laskussa näkyy Postin ajanmukaisen rahtihinnaston mukainen toimituskulu lisättynä tilauksen loppusummaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tällaisessa tilanteessa otathan välittömästi meihin yhteyttä (gsm: +358458443550).

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:
Nimesi, yrityksesi nimi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Pro Kalastus Oy:n tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:
Pro Kalastus Oy
Hiiroistentie 28
39310 Viljakkala

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@prokalastus.fi / gsm: +358458443550.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Pro Kalastus Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, sekä sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Tuote lisätty ostoskoriin